onsdag 25. februar 2009

Ikke helt i mål...







Sånn nå har jeg vaska grundig og forsøkt meg med litt ombytting av møbler, men ble egentlig mest frustrert. Skapet står fremdeles i gangen fordi mannen har vakt og nesten ikke vært hjemme.Veenter veldig på å få det opp!

Jeg har tatt opp nattbordene våre som er chabby hvite,de erstatter bombay kista og bordet som stod ved sofaen. Jeg har satt opp hvite billedlister som jeg kjøpte på Indiska i høst.Planen med disse er å ha gamle bilder i fine rammer.Har noen fine bilder av min mormor og morfar i flott antikk sort\hvitt.Så nå er det bare for bloggen at jeg satte opp noe.

Men jeg lurer på om de hvite(billige lister) jeg har kjøpt på ikea var kanskje bedre,bredere og hadde plass til andre saker...men nå får disse henge litt så får vi se,.(jeg har jo kjøpt to slike lister på idiska i brunt også...., Vet det ...Har grønt kort i shopping!)

Jeg klemmer også på et bilde fra toppen av bokhylla mi. Der har skinnbagen fått plass, oppi er spillene til prinsessene,jeg har også malt blomsterkrukkene som opr. var grå.

Jeg kommer frem til at jeg har for mye saker og ting....jeg har mye jeg er blitt glad i ,-men bare litt lei...hva gjør man egentlig da???En brun og en hvit etasje???
Ha en fin onsdag!

onsdag 18. februar 2009

Gjenbrukskrone




Sånn ble den da, når jeg viklet bordpynt fra Sia rundt den hvitspraya lysekrona.En grei forandring på noe som holdt på å bøte med livet da vi hadde container og adale rydda kjelleren.

Dagens fangst!











Jeg var IKKE på shopping men så gjorde tilfeldighetene at jeg dro innom byens største gave og interiør butikk...Å gåttabanen dær stod de å pakket ut sååå mye fint. Der var så man kunne gå seg bort i varer fra miljøgården,sia,villa collection,udesen osv.
Siden det eneste jeg skulle ut å fange var stømpebukse til lille prinsessas karnevalsdrakt hadde jeg noen som stod å ventet ute...Men en liten pose ble da med hjem.Et fint skjerf til storprinsessa,strømpebukse til lille OG
-to små hjerterammer fra miljøgården(bilde senere da de akkurat har fått seg et lag hvitmaling..de var malt i litt "gul"hvitfarge)servietter fra Sia som gav sommer assosiasjoner og en stoor kurv som jeg skal ha frukt i. I tilegg kjøpte jeg pyntelenke fra sia. Har en gammel(12 år)lysekrone som jeg akkurat har prima og skal gi et par lag hvit lakk før den kaseres. Tenkte å se om det kunne bli litt mer bling over den...

Så nå skal jeg shaine huset før jeg gir meg over til lysekrona.

Ha en flott onsdag folkens!




tirsdag 17. februar 2009

Snadder,pakker i posten!


I dag fikk jeg skiltet jeg bestilte fra mias interiør:
"My house was clean last week,sorry you missed it! "
Jeg syns det var morsomt og passende i adales hus. (Å ja Mette jeg har et liggende til deg også;))
I tilegg fikk jeg sendt ett fra svigerinna mi i Bodø,jeg sikla etter hennes da jeg var der...


Kjempe heldig jeg!!
God natt alle sammen;)


mandag 16. februar 2009

Hurra!!!


Hurra for Mamman min, i dag ett år etter brystkreftdiagnosen er mamma friskmeldt.
Det ser ut til å ha gått bra. Nå er det å komme seg etter tøffe behandlinger og påkjenning.
Hurra hurra for mamman min og prinsessenes eiegode mormor.
(det uklåre bildet...er av mitt første strykemerke..måtte jo forsøke så mye fint dere lager. Var å kjøpte slike merker og stoppa på europris for å fange en plastkasse.Der hadde de hvite og natur fargedepanelhøyder til 20 kr for to...passet fint da jeg skal lage avlange puter i natur og hvitt:)vips så er det klart for puteeksperiment!!!!)Ha en skikkelig fin mandag alle sammmen.

torsdag 12. februar 2009

Ha en fin dag!


I dag skal lilleprinsessa til sykehus.
Hun hører svært dårlig og vi håper det i dag vil bli satt opp til operasjon og at det kommer til å hjelpe.
Hun har ikke så lyst fordi hun har vært der flere ganger, derfor er det vaffler til frokost hjemme hos adale i dag.
Vi krysser fingrene for at det "bare" er veske i mellom øret.

Uansett ville jeg bare ønske dere en fiiin fredag!

klem Adale

lettere i fleece




Her er den andre kjolen til prinsessa,syns det er så fint med kontrasttøy under hjertet.(vanlig bomullstøy)- men det er lettere å sy i kun fleece.
det fant jeg ut....the hard way...

Litt stille fordi jeg har fått sydille....




Tusentakk for alle de koselige kommentarene:)Jeg har fullstendig fått sydilla.Nå har jeg gjort ferdig en voksen kjole og to barnekjoler. Dette er prototyper...er litt vanskelig å få alt rett for en skikkelig amatør. Den første kjolen til prinsessa ble halsen så vid, den andre ble bedre.På voksen kjolen tok jeg å tegnet av mønster fra min bestillte kjole og det ble så som så...Og her i byen fant jeg ikke sort fleece...så den er grå...
Har til nå sydd i fleece,det er billig og lett tøy å sy i.Anbefales for alle som har lyst å prøve seg.
Utfordringen kommer nå,går å venter på pakke fra stoff og stil. Har bestillt chenille og skal da sy meg en selv. Øvelse må vel gjøre mester!!!
Det er kos arbeid, jeg kobler ut alle andre vanskelige tanker mens jeg jobber DEILIG!"!
I dag har jeg sagt ja til ny jobb,føler meg sååå gærn! Så et blir spennende,gleder meg til å ta fatt.
Den som intet våger intet vinner!
klem Adale

mandag 9. februar 2009

blåste støvet av symaskina....


Sånn ...gammel kunnskap ruster ei... Tror det er 4 år siden symaskina var fremme hos adale.

men lille prinsessa ønsket seg så fælt kjole med hjerte på.Så i dag tok jeg motet fatt å blåste støvet av symaskina..å der var støv på den.Masse.

Er rimelig fornøyd med resultatet.(brun og turkis) og kjenner at dette var skikkelig arti. Gleder meg til hun kommer fra barnehagen!

Muuulig det blir en til i løpet av dagen...sånn når mønster og alt står fremme:)


Ha en fiiin dag!

Adale

søndag 8. februar 2009

Fiiin dag!


Å vaske fjes,lappe bukser,å synge viser,tørke tårer,å sette plaster, være dommer. Å være mamma kan være slitsomt når huset flyter og ryggen verker og alle venter at mamma ordner.Å være mamma og alltid svare når alle roper og alle maser-Å skape minner og gode vaner.Å være ærlig, streng og kjærlig.Å være mamma,ja det er herlig!


Håper dere alle har en fin dag!
Her har prinsessene gitt mor tulipaner og smask. Fine kort har jeg også fått. Jeg tar meg i å stille takke skaperen for de to jeg har fått!!

klem fra adale

lørdag 7. februar 2009

Har kjøpt min egen morsdags gave.....




I dag kom den i posten....sååå glad jeg ble!


Min egen kjole med hjerte på!!!

fredag 6. februar 2009

Skal-Skal ikke?




Jeg har mange ting som jeg har hatt siden vi kjøpte huset for 11 år siden. Men jeg vurderer å male dette skrivebordet...er blitt budt ganske mange penger for det. Mannen mener at jeg skal selge det og heller kjøpe meg noe nytt..jeg er i tvil.

Endelig hælg










Det er -18 kalde i dag. Dagen har gått med til møter, og nå bør vel huset vaskes og handling gjøres.....Har mest lyst til å krølle meg sammen med en god bok ved ovnen. Mange tanker om jobb og hverdag okkuperer meg i dag.
Setter inn bildet fra gangen,det lyder:may joy be with you while you stay, and peace be with you on your way.
Favorittlampene mine er fra Riviera Maison og jeg har en på hver side av sofaen.
Lerretsbildene er av prinsessene mine og de ble fine syns jeg.(extrafilm.no)
Siden huset er rotete bør det vel fikses før jeg legger ut andre bilder.....
Jeg driver å vurderer å male ting hvitt men er enda usikker...siden så mye her hos meg er grove og mørke møbler.Får se om jeg får uante mengder arbeidslyst eller inspirasjon i helga!
God helg ønskes de som titter inn!
klem adale

torsdag 5. februar 2009

Inspirert!




I dag fikk jeg mail om at mitt "beadwear" var på tur til meg i posten. Gleder meg veldig til det dukker opp.Ble så inspirert av alle som hadde kommentarer på bloggen sin om disse!Jeg har valgt et med Aurora og Tiril samt steiner .Skal bære det nært hjertet.
For de som enda ikke har sjekket ut dem er dette stedet å titte:
I dag er det fullthus hos adale, hadde med en ekstra småttis fra barnehagen. Når den dro kom det 5 store jenter som har lekt seg med å lage valentinskort og morsdagskort med all stæsjen min.
Jeg har vært i serveringsbransjen..hjemmelagede boller ,kakao og fruktfat. Store og små er fornøyd med dagen og da er det jo bare herli!
Nå skal jeg titte inn i bloggene jeg pleier å besøke. Ønsker dere en fiiin kveld!
*Dersom noen kan tipse meg om hvordan få til 3 spalter i bloggen og evt nyttig info om gadgets blir jeg GLAD!!

onsdag 4. februar 2009

Yes,system!!!




I ettermiddag har jeg fått gjort noe som jeg ble skikkelig fornøyd med.
Jeg samler nemmmmmmli på stæsj til scrapping og kort.....ikke alltid så stor en produksjon;/
Men hver gang jeg ser noe stilig...må ha det ,bare må ha det...
Resultatet er en komode full av stæsj og den store oversikten uteblir. Redningen ble plastesker(for å ha fiskeutstyr i...)I dag ble alt sortert,paljetter,steiner ,sløyfer,perler osv ligger nå sirlig etter farge og stil.....FANTASTISK!!!


Takk til de som har kommentert lysekrona....Jeg skal legge ut bilder av sofakroken i dagslys. Mannen og jeg er enig,lysekrona blir:)Har montert en dimmer på den og syns den funket!!.....Men vi diskuterer hardt hvor høyt over bordet den skal henge...noen som har tips??

tirsdag 3. februar 2009

Hjeeelp!





Har så lyst på en lysekrone ......har fått ekstraservice...har kjøpt en med full returrett til fredag.....Syns jo den er pen men den var ikke akkurat slik jeg trodde når den kom opp...

Det blir noen dager å tenke på. ( Det er julegaven fra svigers....gavekortet brant liksom veldig;)

Hva syns dere? Den skal henge over salongbordet....


hmmmmm!!!

Sjekk ut Wallas verden!

Fin nettbutikk med snasne saker!Dær var det mye fiiiint!
WWW.Wallas-verden.no

mandag 2. februar 2009

Happiness


" Happiness- free to sing, laugh, dance...create"


Ha en riktig god hælg alle sammen!

klem

søndag 1. februar 2009

Før og etter ......






















Hadde to slike speil pga reklamasjon...fikk det som var sprekk i speilet-samt et nytt!! De har vært i heimen aldri så lenge, derfor ble det kort prosess når jeg fikk sprayboksdilla.
Det som ble hvitt fikk nytt speil og erstatter nå speilet på gjestedoen. Jeg er faktisk glad i begge ,både brunt og hvitt!



Sider

Gamle innlegg: