tirsdag 28. april 2009

Stildiskusjon




I dag leste jeg med glede(alltid) Emmelines innlegg om stil og endringer.Spennende.
Det er mange med store interiør kunnskaper og innblikk i designverden. Sååå Inspirerende.
Dette er morro for en ,med nyfunnet bloggehobby og interiør dilla.
Jeg er jo relativt ny i blogglandia, men har de siste årene malt tak og vegger hvite i heimen.(som alle)
Har nå malt noen av møblene mine, som engang var syrelutet,så brune nå hvite:)


Jeg har problemer med å definere egen stil..Men syns det blir lettere å introdusere farger nå når basisen er lys. Jeg kommer ikke til å male alt jeg har. Eller gå bananas med retro.


Det er skikkelig kult hos de som har spreke farger og helt annen stil enn jeg . Ser også mange som liker det samme ,men som setter det sammen anderledes.


Jeg vet at retro og fargerikt neppe kommer til meg, vet også at rendyrket landstil , marinstil eller chabby heller ikke blir helt 100%meg. Design møbler er ofte en drøm, men prisen setter ofte en stopper for å rendyrke dette. Det blir verken mange designmøbler , hønsenetting eller gamlevinduer her. Det har sin sjarm hos andre. Det går fint ann å kjøpe seg en stil om pengene sitter løst, men med hjertene skaper de fleste bloggerne sine hjem.
De lar oss stolte gå på vandring, de viser hva de lager og hva de liker, er rause med hverandre på tvers av stil.


Derfor syns også jeg at det blir spennende å se hvor trenden fører oss.Syns man kan finne alt representert blant bloggerne. Bevares jeg syns overraskende nok at sølv og bling er fint nå, før var det utenkelig. Å ja jeg shopper endel etter trendene, men noe forandres lite.
Jeg elsker kurver, robuste møbler ,forskjellige tekstiler. Gjerne ting som betyr mye for meg.Blir glad i det jeg har og utbytting er ikke noe jeg gjør lett....(jo kanskje min brune evigvarende skinnsofa)
Hjemme hos oss er det nok en salig blanding, men vi trives. Jeg overlater til andre å være trendy!


Å det med endringer- Fantastisk! jeg lar meg nyte endringene, hive meg på eller melde pass,lese interiørblader,myse og shoppe. På denne måten kan jeg høre til, bittlitt i de fleste periodene som kommer!


Dette ble et avbrekk,sitter å gruer meg til jobbintervju i morgen!!

søndag 26. april 2009

Hælgeslutt


Fort gikk denne helga.Jeg har malt en kommode og stæsja litt.Det ble ikke gjort så mye på arbeidsrommet. Jeg fant ut at ting må ha en plass.(BILLY).

Takker Besta for at jeg omsider fikk meg header. Tenkte å få til 3 kolonner og signatur,men det ble ball gitt. Må vel ta det en dag jeg føler meg tålmodig;)

Har kikket på denne stolen fra Ikea, noen som har erfaringer å dele?

Ha en kos søndagskveld

lørdag 25. april 2009

Hærlig jobbelørdag
























I dag skal jeg forsøke å få arbeidsrommet i bedre form. Mangler fortsatt BILLY ,men det får jeg leve med til i juni.(Da skal jeg endelig på IKEA)Det skal bli et multi -hobby- rom:) Og det skal bli min kreative hule! Så nå får dere et sånn nesten ferdig ,ikke helt bloggifisert arbeidsrom. Mangler pene gardiner,har ikke flyttet skriveren, og mye utstyr til kort,scrap,tøy ligger på vent for å få sin plass.I tilegg venter jeg på å få opp den lampa som ligger på bordet.

Viser også frem en "bygave" fra min beste venn, hun er stadig på farten og heldige meg fikk disse englene:)
Ønsker alle ei riktig fin hælg, tusen takk til de som legger igjen kommentarer. Det er sååå utrolig koselig!
klem

onsdag 22. april 2009

Sjekk ut dette!




Denne fantastiske damen har utlodding.

Hun har i tillegg fantastisk butikk og utøver skikkelig god service.

(Hun sender varer:)

Drømmer om Ikea nord for Trondheim
















Jeg planlegger Ikea tur...eller drømmer om det i allefall.





Lille prinsessa har fått et nytt rom,desverre ikke så stort.Hun trenger noe oppbevaring og slikt.
Fant noe jeg ønsker å ta inærmere øyesyn til hennes rom.
Jeg er som før sagt "inløøv" med BILLY og skal ha noen hvite, med dører og topp til arbeidsrommet.Skal også ha litt esker og mer stæsj til det rommet.

Alt i alt drøøømmer jeg veldig om å få et velorganisert arbeidsrom.Det skal romme scrappeutstyr,malesaker,tøy og symaskin,samt ull, garn og andre hobby saker.(Pluss faglitteratur og data utstyr)
Det er en smule ubloggifisert for øyeblikket...bilder kommer:)
Jeg har fri i dag og da er det ALLTID mye rydding,klesvask og bretting,støvsuging og litt vasking og slikt som skal gjøres...grrrr den som hadde en dag uten så mange ting!
Er vel bare å hive seg utti..eller....(er jo så godt når man har det gjort)
Ha en fiiin dag folkens!

tirsdag 21. april 2009

Award

Jeg har fått min første award
:)smile, tusen tusen takk igi!
Ordene som følger med AWARDEN er:
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."





Jeg gir awarden videre til disse flotte bloggedamene:
Kalas mystiske hjørne http://solhaugpettersen.blogspot.com/
Bestas hus http://bestashus.blogspot.com/
Lindas skattekammer http://lindasskattekammer.blogspot.com/
White heart line http://whiteheartline.blogspot.com/
Gun hip swollen lip http://gunhipswollenlip.blogspot.com/
Snuskefrua http://snuskefrua.blogspot.com/

lørdag 18. april 2009

Lørdagsgodis:)







HERLI!!!
Jeg har fått pakke fra boligfryd.
Jeg er kjempefornøyd med tingene.Boligfryd har
fantastiske ting og lave fraktkostnader.
De hadde sendt med bokstaven A i gave. Kjempekoselig.
Bakebollen ser jeg at jeg kommer til å forgude. Den kan nok komme til å bli brukt til vaffelrøre i mitt hus. Størrelsen var fenomenal. Dette var skikkelig lørdagsgodt!
Blir nok litt stæsjing i dag;)
Riktig god hælg til de som snuser innom!


tirsdag 14. april 2009

"Ær ikke dette kjærlighet"


"Ær ikke dette kjærlighet, så vet ikke jeg" Sa mannen mens han la tapet sammen med meg... mens Liverpool spilte første omgang i en "viktig" kamp....:)

Jeg safet i valget, men ble kjempefornøyd.
Bildene ble sykt dårlige, men tapeten er blank inni mønsteret. Det reflekterer lyset fint.


Lottomillionær skrev søstra mi på facebook, da jeg lurte på om det var noen uventede kroner på tur sa hun : Nei! Det beskriver bare følelsen jeg har inni meg...
Yepp!!! ikveld er den min ,that lovely feeling!


KLEM


mandag 13. april 2009

Christiania spikerverk!




Det har vært så som så med påskevær, har blitt skitur og div dagsturer på familien. Vi avsluttet påskeferien med en tur til hyttetomten vår...(ja noen har hytte, vi har bare tomt;)

Hyttetomten ble kjøpt for flere år siden, og vi drømmer om å få bygge veldig nært sjøen....På tomten står rester av et lite hus.En slags kontorbygning fra en gammel båtslip`verksted som lå her i gamledager. Det tilhørte oldefaren til mannen.
Nå skal det sies at det finnes lite av verdi i dette skjulet, men jeg måtte liksom rote litt der alikevell. Det står maange gamle rutete vinduer i forskjellige størrelser, og mye rustne verktøy og spiker. Men hjem ble det med en liten kasse, fra Christianias spikerverk.De fantes i mange str, men jeg tok den minste for å se om dette var noe å ha.
Hva tror dere, kan den bli fin med blomster i eller ?

Og disse gamle vinduene, skal jeg ta vare på dem?hva ville dere gjort med dem?Det var maaange av dem, så tips mottas med takk.
Nyt siste fridagen, klem

fredag 10. april 2009

Hvitveis...av helårstypen:)

Dansa
som om ingen ser dig.
Alska
som om du aldrig blivit sårad.
Sjung
som om ingen kan høra dig.
Lev
som om himlen fanns på jorden.

(jo de er "fake" vårtegnene fra nord!)




onsdag 8. april 2009

ØNSKER MEG....ØNSKER MEG...ØNSKER MEG











































Har surfa og vindusshoppet ...så mye lekkert.


Herlig! en sånn bakebolle jeg ha,LØV IT! Den høye osteklokken er fra lisbeth dahl og de fine kransene ville bli flotte her...... Alt fra: http://www.boligfryd.no/

Ønsker meg 4 slike herlige puter, sukk ! jeg elsker hjerter.Denne husvasken har jeg lest om,det pirret nysgjerrigheten min. Putene og den sagnomsuste husvasken er fra: www.belin.no
Ethvert hus bør vel ha en slik! Lav Osteklokke er fra http://www.lillemaison.no/


Har gooood plass til denne......Den lille hylla er fra: http://www.hjemkjarehjem.com/


Denne står langt opp på lista mi.....og div annet fra denne flotte bloggedamen... den store hylla er fra http://miasinterior.blogspot.com/


Så da er det bare å håpe på at jeg finner gode belønnings anledninger eller at lottorekka går inn........Dette er nettbutikker man absolutt bør dra innom.....om ikke annet enn for å ønske seg noe, og se på snopet de tilbyr interiørgale damer!


klem




Jeg trenger en IKEA TUR!!!!!!!!








Her i huset står alt på hodet,kommer du innom snubler du i sag og verktøy.Men gjør det deg ingenting -er du velkommen;)

I dag har jeg kjøpt tapet for første gang....sitter å lurer på om jeg var feig!!!det finnes jo sååå mye flott.Det ble en lys tapet med innslag av en ranke eller noe i blankere men lys farge. De hadde tapeten med sølvinnslag også....og i maange farger. Dere skal få se når vi omsider får den opp.
Mannen uffet litt over mønsterrapportene...regner med det kan bli vondt i ørene for sarte sjeler når vi begynner med dette...Er heldigvis bare 3,5 m vegg..

Jeg trenger IKEA,nå!! Helst i går.. Men det er 40 mil til nærmeste:(
Har begynt å flytte inn på arbeidsrommet mitt, men trenger veldig BILLY.
Jeg er "inløv" i hvit billy med ekstra topp og dører...En hjørne løsning med plass til alle mine duppeditter....pluss div småtterier. Går snart for å bestille varene...men frakta koster jo mer enn en trondheimstur med hotellll:)grrrrrr

Som dere forstår brukes regnværet til litt pjusking i heimen. Jeg blir så glad jeg... når ting tar form.(har også fyllt maange søppelsekker og derfor ser jeg antydning til orden)Men vi håper på oppholdsvær og turdager også.
Det eneste du finner av påskepynt hos meg er ungenes produksjon og påskeegg av ymse årgang. Er ikke påskepynt menneske, men liker påsken!

Håper dere alle har det godt i påsken!

klem

torsdag 2. april 2009

JODA


Klistre dilla og lysten på WALLWORDS kom hit og. (shit!kontrast til forrige innlegg!!!)

For å prøve , bestilte også jeg disse fra panduro. Ser allerede at jeg muuuligens ønsker meg noen andre typer... Dette var gøy!

Det er litt stille på bloggen min, fordi jeg er begynt i ny jobb og det opptar harddisken;)

Men jeg skal innom dere i løpet av kvelden , må jo se om dere tar påskeferie- eller har andre spennende ting på tapeten!!!!

Sider

Gamle innlegg: